Om mig

Jag har bland annat jobbat som reklamutdelare, gruppträningsinstruktör, hästskötare, hotellreceptionist, inom hemtjänsten, som au pair i London och bilbyggare på Saab Automobile i Trollhättan – min första tillsvidareanställning som varade i 14 år.


Att jag skulle bli journalist var inte alls självklart. Men efter att ha varvat arbete med studier i språk och medie- och kommunikationsvetenskap kom jag in på Journalistprogrammet på JMG vid Göteborgs universitet, våren 2002. Redan då blev jag intresserad av möjligheterna att kunna frilansa. Men visste ju inget om hur en redaktion tänker och jobbar.


Jag tog examen i juni 2004 och fick mitt första journalistjobb i december samma år, på tidningen Transportarbetaren i Stockholm. Sensommaren 2007 tog jag chansen att vända hemåt och började på Hem & Hyra i Vänersborg där jag arbetade som lokalredaktör  i drygt 7 år.
Jag har också hunnit med ett föräldravikariat på gratistidningen Vänersborgaren. 


Efter tio år som multijournalist hade jag samlat på mig tillräckligt med erfarenhet för att våga språnget - jag startade Minna Media och blev frilans i augusti 2015.


Mina intressen är fotografi, bildbehandling, att läsa och skriva, laga mat och resa och laga mat (kika gärna på min blogg Veckans Vego).
Eftersom jag numera bor i villa med trädgård har jag också fått upp ögonen för att odla både ätbart och sådant som mest är en fröjd för ögat.